ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση Marc: ΝΔ 27%, ΕΛΑΣ 13,8%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Συμπαθέστερος αρχηγός ο Τσίπρας
Δημοσκόπηση Alco: Κάτω από τον πήχη του 25% η ΝΔ - Κατέρρευσε στο 23,8%
ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ
Σάκης Αρναούτογλου: Σε ποιές περιοχές θα βρέξει από Παρασκευή έως ξημερώματα Σαββάτου
Ο Νετανιάχου αποκάλυψε ότι τηλεφώνησε στον Πρόεδρο της Συρίας και του είπε να σταματήσει τις σφαγές των Δρούζων στη Σουέιντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους έξι ανέρχονται πλέον οι Έλληνες ομογενείς οι οποίοι έχουν πέσει νεκροί στην ανατολική Ουκρανία ύστερα από βομβαρδισμούς σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε πριν λίγη ώρα η τηλεόραση του Ant1.
Οι τέσσερις ομογενείς έχασαν τη ζωή τους στο χωριό Μπουγάς.
Την είδηδη επιβεβαίωσε το υπουργείο Εξωτερικών που σε ανακοίνωσή του εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για τον αδόκητο θάνατο τεσσάρων ομογενών στο χωριό Μπουγάς, το οποίο βρίσκεται περίπου 70 χιλιόμετρα βορείως της Μαριούπολης.
Επίσης, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους τους και καταδικάζει απερίφραστα τις συνεχιζόμενες επιθέσεις εναντίον αμάχων.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι σκοτώθηκαν δύο ομογενείς και άλλοι έξι τραυματίστηκαν από αεροπορικό βομβαρδισμό στο χωριό Σαρτανά, περίπου 10 χιλιόμετρα έξω από την Μαριούπολη.
Με εντολή του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, ο Γενικός Γραμματέας Θεμιστοκλής Δεμίρης πραγματοποίησε τηλεφωνικά έντονο διάβημα διαμαρτυρίας στον Ρώσο Πρέσβη στην Αθήνα και τον κάλεσε αύριο στο Υπουργείο Εξωτερικών.






















































