Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεργκέι Λαβρόφ: «Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι πυρηνικός»

Σεργκέι Λαβρόφ: «Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι πυρηνικός»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι πυρηνικός και καταστροφικός, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, όπως μεταδίδουν ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης.

Διεμήνυσε ότι η Μόσχα δεν θα επιτρέψει στο Κίεβο να αποκτήσει πυρηνικά γιατί σε μια τέτοια περίπτωση η Ρωσία θα ήταν αντιμέτωπη με έναν «αληθινό κίνδυνο», υπεραμυνόμενος της εισβολής στα Ουκρανικά εδάφη την οποία η Μόσχα χαρακτηρίζει ως «ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την ουκρανική πλευρά, ο Λαβρόφ είπε ότι η Μόσχα προετοιμάζεται για έναν δεύτερο γύρο συνομιλιών με το Κίεβο αλλά η ουκρανική πλευρά χρονοτριβεί κατ’ εντολή της Ουάσιγκτον.

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ είπε ακόμη ότι ο ουκρανικός λαός επέλεξε την κυβέρνησή του, αλλά θα έπρεπε να εκπροσωπεί όλες τις εθνικότητες της Ουκρανίας.

Κατηγόρησε τη Δύση ότι αρνήθηκε να εκπληρώσει τα αιτήματα της Μόσχας για τη διαμόρφωση μιας νέας ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής ασφαλείας.

Για τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί, σχολίασε ότι η Ρωσία έχει «πολλούς φίλους» και δεν μπορεί να απομονωθεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»

Συνάντηση Πούτιν-Γουίτκοφ: Χωρίς συμφωνία, αλλά χαρακτηρίστηκε «χρήσιμη και εποικοδομητική» από το Κρεμλίνο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr