Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γυναίκες ερωτικές σκλάβες: “Είναι νόμος της Σαρία” (βίντεο)

Γυναίκες ερωτικές σκλάβες: “Είναι νόμος της Σαρία” (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Η υποδούλωση απίστων και ειδικά των γυναικών ως ερωτικές σκλάβες εδραιώνεται από το νόμο της Σαρία” δηλώνουν σε διαδικτυακό περιοδικό οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Ο τίτλος του άρθρου είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός: “Η αναβίωση της σκλαβιάς πριν την Ημέρα της Κρίσης”.

Στην 4η έκδοση του αγγλόφωνου ψηφιακού περιοδικού “Νταμπίκ” (Dabiq), δηλώνουν ότι οι γυναίκες της Κουρδικής μειονότητας Γιαζίντι μπορούν νόμιμα να απαχθούν και να χρησιμοποιηθούν ως ερωτικές σκλάβες με τη βία.

Η επιχειρηματολογία αυτή για την επιστροφή στη δουλεία -καταδικαστέα σε όλο τον κόσμο- συνέπεσε με την κυκλοφορία της έκθεσης της ΜΚΟ Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch) για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στο Ιράκ από το Ισλαμικό Κράτος εναντίον των Γιαζίντι.

“Τα απεχθή εγκλήματα του Ισλαμικού Κράτους ενάντια στους Γιαζίντι στο Ιράκ πολλαπλασιάζονται”, λέει ο Φρεντ Άμπρααμς (Fred Abrahams), ειδικός σύμβουλος της ΜΚΟ. “Έχουμε ακούσει φρικτές ιστορίες βίαιων εξαναγκασμών σε γάμο, σε αλλαγή θρησκείας, ακόμη και σεξουαλικών επιθέσεων και δουλείας. Κάποια, μάλιστα, από τα θύματα είναι παιδιά”.

Ένα 17χρονο κορίτσι, θύμα απαγωγής, περιγράφει πως ένας μεγάλος άνδρας με μούσια την φυλάκισε σε ένα σπίτι στη Φαλούτζα, όπου ξυλοκοπήθηκε και υπέστη σεξουαλική κακοποίηση για δύο μέρες, μέχρις ότου κατάφερε να αποδράσει, αναφέρει η ΜΚΟ.

Το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε τον Αύγουστο και σε κουρδικές πόλεις στο Ιράκ εξανάγκασε χιλιάδες Κούρδους Γιαζίντι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. ΜΚΟ και Γιαζίντι κατήγγειλαν ότι το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε εκατοντάδες γυναίκες και κορίτσια Γιαζίντι και τις χάρισε ή τις πούλησε σε τζιχαντιστές σαν λάφυρο πολέμου.

Το 56σέλιδο προπαγανδιστικό έντυπο καυχιέται, επίσης, για σφαγή Κούρδων μαχητών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), προβάλλοντας σκληρές φωτογραφίες σκοτωμένων στρατιωτών με ρούχα παραλλαγής.

Στην επόμενη σελίδα δείχνουν φωτογραφίες από κέντρα φιλοξενίας ηλικιωμένων και από ένα κέντρο θεραπείας για παιδιά με καρκίνο, υπό τον τίτλο “Υπηρεσίες για Μουσουλμάνους”.

Το τεύχος έχει τίτλο “Η αποτυχημένη σταυροφορία” και περιλαμβάνει αντίγραφο του υποτιθέμενου γράμματος που έστειλε ο εκτελεσμένος δημοσιογράφος Στίβεν Σότλοφ (Steven Sotloff) στη μητέρα του, και δηλώνει ότι ο λόγος που εκτελέστηκε ήταν η εβραϊκή του καταγωγή.

Ακόμη ένας αιχμάλωτος του Ισλαμικού Κράτους, ο Βρετανός δημοσιογράφος Τζον Κάντλι (John Cantlie), φέρεται ότι γράφει στο τελευταίο μέρος του περιοδικού λέγοντας ότι πιστεύει ότι θα εκτελεστεί σύντομα: “εκτός και αν κάτι αλλάξει δραστικά, περιμένω τη σειρά μου”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ερντογάν θα επισκεφθεί την κουρδική πρωτεύουσα Ερμπίλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr