ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ισπανία: Έπεσε στο 1,57 ευρώ το λίτρο η βενζίνη μετά τη μείωση του ΦΠΑ - Μείωση φόρων και στο ρεύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η 18η ημέρα της εισβολής Πούτιν βρίσκει εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανούς αποκλεισμένους, χωρίς ηλεκτρικό, θέρμανση και με ελάχιστες ποσότητες νερού και τροφίμων, η Μαριούπολη είναι στο όριο της ανθρωπιστικής κρίσης ενώ υπολογίζεται ότι έχουν σκοτωθεί 2.100 κάτοικοί της από την έναρξη της ρωσικής επίθεσης.
Τουλάχιστον 35 οι νεκροί από τη χτεσινή πυραυλική επίθεση σε ουκρανικό στρατιωτικό κέντρο, μόλις 25 χιλιόμετρα από τα πολωνικά σύνορα, οι ΗΠΑ προειδοποίησαν τη Ρωσία ότι θα δεχτεί άμεση απάντηση αν, έστω κι από λάθος, πλήξει στόχο σε έδαφος κράτους μέλους του ΝΑΤΟ.
Νέα εξέλιξη, το οργανωμένο σχέδιο τρομοκρατίας στα κατεχόμενα: Οι εισβολείς εξαφανίζουν δημάρχους ουκρανικών πόλεων και τοποθετούν εγκάθετους, ετοιμάζοντας δημοψηφίσματα για την ανακήρυξη «ανεξάρτητων λαϊκών δημοκρατιών».























































