ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέσσερα μεγάλα ρωσικά πολεμικά πλοία έχουν εντοπιστεί να πλέουν κοντά στα ιαπωνικά νησιά Χονσού και Χοκάιντο καθώς ταξίδευαν δυτικά, πιθανώς προς την Ευρώπη, αναφέρει το Reuters.
Εικόνες που δημοσιεύθηκαν από το υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας έδειχναν κάτι που έμοιαζε με στρατιωτικά φορτηγά να βρίσκονται στο κατάστρωμα ενός από τα διερχόμενα πλοία.
Ερωτηθείς εάν θα μπορούσαν να κατευθυνθούν προς την Ουκρανία, εκπρόσωπος του Ιάπωνα υπουργού Άμυνας είπε στο Reuters, «είναι δυνατό».
Η λεγόμενη «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» της Ρωσίας δεν έχει πάει τόσο καλά όσο είχε προγραμματιστεί μέχρι στιγμής, με τον στρατιωτικό εξοπλισμό πιθανότατα να έχει εξαντληθεί σε μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι περίμενε, σύμφωνα με στρατιωτικούς αναλυτές.























































