ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γιοτ που ανήκει στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ρόμαν Αμπράμοβιτς πλησίαζε την Τρίτη στο τουρκικό τουριστικό θέρετρο Μαρμαρίδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters, μια ημέρα αφότου ένα άλλο γιοτ που συνδέεται με τον Αμπράμοβιτς ελλιμενίστηκε στη νοτιοδυτική Τουρκία, στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ).
Πιο συγκεκριμένα, η θαλαμηγός «Eclipse» κατευθυνόταν προς τη Μαρμαρίδα, περίπου 3 χιλιόμετρα από το λιμάνι της μετά από πορεία νοτιοανατολικά των ελληνικών νησιών Κρήτης και Ρόδου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Marine Traffic.
Τα δεδομένα έδειξαν επίσης ότι το γιοτ «Solaris», μήκους 140 μέτρων, παρέμεινε αγκυροβολημένο στην Αλικαρνασσό, περίπου 80 χιλιόμετρα μακριά, έχοντας παρακάμψει τα νερά των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν επιβάλει κυρώσεις στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Αμπράμοβιτς επέβαινε σε κανένα από τα σκάφη.
Ο Αμπράμοβιτς είναι μεταξύ πολλών πλούσιων Ρώσων που προστέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη μαύρη λίστα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι κυβερνήσεις της ΕΕ ενήργησαν τις τελευταίες ημέρες για να τους κατασχέσουν γιοτ και άλλα πολυτελή περιουσιακά στοιχεία.
Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία δεν εφαρμόζει τις δυτικές κυρώσεις σε βάρος των Ρώσων ολιγαρχών.























































