ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγιος Νικόλαος, Ιεροσυλία, Ιερόσυλοι, Ιταλία, Καθολική Εκκλησία, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βρέθηκε σε χωράφια έξω από την πόλη του Μπάρι, ο μικρός «θησαυρός» του Αγίου Νικολάου, ο οποίος είχε κλαπεί πριν τρεις ημέρες.
Από το άγαλμα του αγίου, στην βασιλική εκκλησία του Μπάρι, είχαν αφαιρεθεί δυο χρυσά δαχτυλίδια, ένα πολύτιμο θρησκευτικό μενταγιόν, ένας ασημένιος σταυρός και ένα βιβλίο με τρεις ασημένιες σφαίρες.
Ο δήμαρχος της πόλης Αντόνιο Ντεκάρο, είχε κάνει λόγο για «ιεροσυλία» και για τεράστια προσβολή ολόκληρης της πόλης και των κατοίκων της».
Για την παράνομη αυτή πράξη συνελήφθη και κατηγορείται ένας Τυνήσιος 49 ετών ο οποίος, όμως, δεν παραδέχεται τις ευθύνες του.
Τα ιερά αντικείμενα εντοπίσθηκαν σε γεωργική έκταση, από την ιταλική Αστυνομία.
«Η επανάκτηση των πολύτιμων αυτών αντικειμένων, τεράστιας συμβολικής αξίας, μας κάνει να νιώθουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, σε μια τόσο δύσκολη ιστορική στιγμή» έγραψαν, μέσω διαδικτύου, οι Δομινικανοί καλόγεροι της βασιλικής εκκλησίας του Μπάρι.
Υπενθυμίζεται ότι το λείψανο του Αγίου Νικολάου μεταφέρθηκε στο Μπάρι, από τα Μύρα της Λυκίας, το 1087.























































