ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βαν, Βασανιστήρια, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Φωτογραφίες,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αστυνομία στην Τουρκία είναι στελεχωμένη από φασίστες και τζιχαντιστές. Τους είδαμε εξάλλου τις προηγούμενες ημέρες σε πολλές φωτογραφίες να δρουν από κοινού με μέλη του Ισλαμικού Κράτους στο έδαφος της Τουρκίας, στις διαδηλώσεις των Κούρδων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, τους είδαμε και να υψώνουν το δάχτυλο, όπως είναι ο χαιρετισμός των τζιχαντιστών.
Επίσης, Τούρκοι αστυνομικοί σκότωσαν έναν μαθητή 12 ετών και τραυμάτισαν ακόμα έναν, Κούρδους φυσικά. Νέες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο twitter το βράδυ της Δευτέρας δείχνουν ένα ακόμα Κούρδο μαθητή, 13 ετών, ο οποίος συνελήφθη από την τουρκική αστυνομία στην πόλη Βαν και βασανίστηκε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.























































