ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βαν, Βασανιστήρια, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Φωτογραφίες,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αστυνομία στην Τουρκία είναι στελεχωμένη από φασίστες και τζιχαντιστές. Τους είδαμε εξάλλου τις προηγούμενες ημέρες σε πολλές φωτογραφίες να δρουν από κοινού με μέλη του Ισλαμικού Κράτους στο έδαφος της Τουρκίας, στις διαδηλώσεις των Κούρδων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, τους είδαμε και να υψώνουν το δάχτυλο, όπως είναι ο χαιρετισμός των τζιχαντιστών.
Επίσης, Τούρκοι αστυνομικοί σκότωσαν έναν μαθητή 12 ετών και τραυμάτισαν ακόμα έναν, Κούρδους φυσικά. Νέες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο twitter το βράδυ της Δευτέρας δείχνουν ένα ακόμα Κούρδο μαθητή, 13 ετών, ο οποίος συνελήφθη από την τουρκική αστυνομία στην πόλη Βαν και βασανίστηκε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.























































