ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ηγέτης των Τσετσένων, Ραμζάν Καντίροφ, δήλωσε την Τετάρτη ότι η Μόσχα δεν πρόκειται να κάνει παραχωρήσεις στον πόλεμο της Ουκρανίας και ότι διαπραγματευτής του Κρεμλίνου, ο Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, έκανε λάθος αφήνοντας να εννοηθεί το αντίθετο.
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στο Telegram, στο οποίο εμφανίζεται να διαφοροποιείται ξεκάθαρα σε σχέση με την επίσημη στάση της Μόσχας, ο ηγέτης των Τσετσένων είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα σταματήσει έτσι απλά αυτό που ξεκίνησε στην Ουκρανία.
Τη Δευτέρα το Γαλλικό Πρακτορείο είχε μεταδώσει ότι ο Ραμζάν Καντίροφ, στενός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν, μετέβη στη Μαριούπολη, προκειμένου να κινητοποιήσει τα τσετσενικά στρατεύματά, που συμμετέχουν στην επίθεση εναντίον αυτής της μεγαλούπολης στη νοτιοανατολική Ουκρανία.
Να σημειωθεί ότι οι Τσετσένοι είναι Ρώσοι πολίτες. Δεν είναι «ξένοι».
Η Τσετσενία, επίσημα Δημοκρατία της Τσετσενίας είναι ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας, υπαγόμενο στο Νότιο Διαμέρισμα.























































