ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Κριστίν Λαγκάρντ. Η διάγνωση έρχεται λίγες μέρες πριν από την συνεδρίαση της ΕΚΤ, με την ίδια να τονίζει ότι δεν θα επηρεάσει τις λειτουργίες.
«Σήμερα το πρωί βγήκα θετική στον COVID-19. Έχω εμβολιαστεί και έχω λάβει την ενισχυτική δόση, και τα συμπτώματά μου είναι ευτυχώς αρκετά ήπια.
»Θα εργαστώ από το σπίτι στη Φρανκφούρτη μέχρι να αναρρώσω πλήρως.
»Δεν υπάρχει καμία επίδραση στις εργασίες της ΕΚΤ», ανέφερε η Λαγκάρντ σε ανάρτησή της στο Twitter.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ συνέρχεται στις 13-14 Απριλίου για να καθορίσει τη νομισματική πολιτική για την Ευρωζώνη.
Εκπρόσωπος της κεντρικής τράπεζας είπε ότι η συνέντευξη Τύπου μετά τη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί, με μορφή που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.
Οι αξιωματούχοι της ΕΚΤ αναζητούν τον τρόπο που θα διαχειριστούν τον πληθωρισμό που «καίει» στη νομισματική ένωση.
Την ίδια ώρα ο πόλεμος στην Ουκρανία επισκιάζει τις οικονομικές προοπτικές.
Ορισμένοι απορρίπτουν την αύξηση των επιτοκίων φέτος, αν και επισημαίνουν την ανάγκη να παραμείνουν ανοιχτές όλες οι επιλογές και να δράσουν με βάση τα δεδομένα.























































