Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκοι τζιχαντιστές πυροβόλησαν Κούρδο δημοσιογράφο

Τούρκοι τζιχαντιστές πυροβόλησαν Κούρδο δημοσιογράφο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο στα Άδανα της Τουρκίας, νοσηλεύεται ο Κούρδος δημοσιογράφος Καντρί Μπαγκντού.

Τον πυροβόλησαν άγνωστοι μασκοφόροι στην πλάτη και στον λαιμό την ώρα που πήγαινε στην εφημερίδα Αζαντίγια Βελάτ που εργαζόταν.

Σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο η μέθοδος αυτή έχει γίνει κι άλλες φορές από την εξτρεμιστική οργάνωση Χισμπουλάχ της Τουρκίας.

Η οργάνωση Χισμπουλάχ είναι η παρακρατική οργάνωση τζιχαντιστών που υποστηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος.

Τα μέλη της οργάνωσης είχαν βγει στους δρόμους τις προηγούμενες ημέρες μαζί με την αστυνομία και σκότωναν Κούρδους διαδηλωτές.

Ο γιος του ιδρυτή της Χισμπουλάχ αφάθηκε τις προηγούμενες ημέρες ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι είχε συλληφθεί ως ο βασικός ηγέτης της Αλ Κάιντα στην Τουρκία που στρατολογούσε τζιχαντιστές για το Ισλαμικό Κράτος.

Διαβάστε σχετικά:

Η Τουρκία απελευθέρωσε κορυφαίο τρομοκράτη ισλαμιστή (βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το σουνιτικό Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τζαμί του Ισλαμαμπάντ με τουλάχιστον 31 νεκρούς

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr