ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρωσία προσπαθεί να αυξήσει 4-5 φορές τα στρατεύματά της στην Ουκρανία

Η Ρωσία προσπαθεί να αυξήσει 4-5 φορές τα στρατεύματά της στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ουκρανία, Ρωσία,

Η Ρωσία προσπαθεί να αυξήσει τον αριθμό των στρατευμάτων της κατά 4-5 φορές για να κερδίσει τη μάχη στην ανατολική Ουκρανία, αλλά αν θα το πετύχει ο χρόνος θα δείξει, είπε ο Ολεξάντρ Μοτουζιάνικ, εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, σε συνέντευξή του στο RBC-Ukraine.

«Σύμφωνα με όλους τους κανόνες των επιθετικών επιχειρήσεων, η επιτιθέμενη πλευρά πρέπει να έχει τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερους στρατιώτες.

»Όμως, δεδομένης της τρέχουσας μάχης, του τρέχοντος επιπέδου όπλων, εξοπλισμού, αεροπορικών δυνατοτήτων, αυτό το πλεονέκτημα πρέπει να είναι τουλάχιστον 4-5 φορές.

»Αυτό προσπαθεί να κάνει η Ρωσία τώρα», είπε ο Μοτουζιάνικ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «για τον σκοπό αυτό ο εχθρός μεταφέρει όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία από τις κεντρικές και ανατολικές περιοχές της Ρωσίας».

Επιπλέον, «υπάρχει μια κρυφή κινητοποίηση, ενεργή στρατολόγηση πρώην μαχητών από Συρία, Αφγανιστάν, Τσετσενία».

«Δηλαδή, γίνονται τα πάντα για να συγκεντρωθεί μια τέτοια δύναμη.

»Αλλά αν η Ρωσία θα μπορέσει να το καταφέρει στο τέλος θα το δείξει ο χρόνος», είπε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας για ουκρανικό drone: Εκτιμώ την καθυστερημένη συγγνώμη της Ουκρανίας αλλά «υπάρχει ποινικό αδίκημα»

Επικεφαλής των αεροδιαστημικών δυνάμεων της Ρωσίας αντιστράτηγος που υπηρέτησε στη Συρία

Ρώσος αναλυτής: Η Ρωσία προτίθεται να εκπαιδεύσει τον τζιχαντιστικό στρατό της Συρίας

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ προτείνει το 21ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Το Ισραήλ τρόμαξε τόσο πολύ τον Πούτιν, που η Ρωσία απενεργοποίησε το δικό της δίκτυο παρακολούθησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr