ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκκληση για «πλήρη εκκένωση» της Μαριούπολης

Έκκληση για «πλήρη εκκένωση» της Μαριούπολης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαριούπολη, Ουκρανία, Ρωσία,

Ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται σε κρίσιμη φάση, με τον δήμαρχο της Μαριούπολης να απευθύνει έκκληση για «πλήρη εκκένωση» της πόλης, η οποία σύμφωνα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν έχει περάσει στον έλεγχο της Ρωσίας.

«Χρειαζόμαστε μόνο ένα πράγμα –την πλήρη απομάκρυνση του πληθυσμού. Περίπου 100.000 άνθρωποι παραμένουν στη Μαριούπολη», δήλωσε ο Βαντίμ Μποϊτσένκο στην κρατική τηλεόραση.

Την ίδια ώρα, η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ιρίνα Βερεστσούκ, ανακοίνωσε ότι δεν θα ανοίξουν ανθρωπιστικοί διάδρομοι σήμερα Μεγάλη Παρασκευή λόγω των κινδύνων που υπάρχουν για τον άμαχο πληθυσμό.

«Λόγω του κινδύνου στις διαδρομές σήμερα, 22 Απριλίου, δεν θα λειτουργήσουν ανθρωπιστικοί διάδρομοι.

»Σε όλους αυτούς που περιμένουν να απομακρυνθούν: κάντε υπομονή, παρακαλώ κάντε κουράγιο!», έγραψε στο Facebook.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας για ουκρανικό drone: Εκτιμώ την καθυστερημένη συγγνώμη της Ουκρανίας αλλά «υπάρχει ποινικό αδίκημα»

Επικεφαλής των αεροδιαστημικών δυνάμεων της Ρωσίας αντιστράτηγος που υπηρέτησε στη Συρία

Ρώσος αναλυτής: Η Ρωσία προτίθεται να εκπαιδεύσει τον τζιχαντιστικό στρατό της Συρίας

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ προτείνει το 21ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Το Ισραήλ τρόμαξε τόσο πολύ τον Πούτιν, που η Ρωσία απενεργοποίησε το δικό της δίκτυο παρακολούθησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr