ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε βίντεο που μοιράστηκε ο Ραμζάν Καντίροφ, ο ηγέτης της ρωσικής δημοκρατίας της Τσετσενίας, της οποίας οι στρατιωτικές δυνάμεις έχουν ενωθεί με το ρωσικό στρατό και πολεμούν στη Μαριούπολη, στα νότια της Ουκρανίας, δείχνει τους μαχητές του να πανηγυρίζουν μπροστά από καμένα κτίρια στην πόλη.
Στο clip, ο Αντάμ Ντελιμχάνοφ, ένας Τσετσένος πολιτικός που κατ’ άλλους θεωρείται στενός σύμμαχος του Ραμζάν Καντίροφ και κατ’ άλλους το «δεξί του χέρι» υποστηρίζει πως οι δυνάμεις των Τσετσένων έφεραν εις πέραν την αποστολή τους.
«Ολοκληρώσαμε την ειδική επιχείρηση καταστροφής και “καθαρισμού” της Μαριούπολης», αναφέρει, προτού κλείσει λέγοντας «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».
Ο Ραμζάν Καντίροφ, εικάζεται πως είναι από τους προστατευόμενους του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο ίδιος ο Ρώσος ηγέτης ανέφερε νωρίτερα πως οι ρωσικές δυνάμεις απελευθέρωσαν τη Μαριούπολη.
Σ’ αυτή την τοποθέτηση απάντησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υποστηρίζοντας πως πρόκειται για παραπληροφόρηση και πως ο Πούτιν χρησιμοποιεί πλέον ξεπερασμένες τακτικές.
Russia's "liberation" of Mariupol looks like this, according to Ramzan Kadyrov's Telegram channel pic.twitter.com/3iAhVqPnZJ
— max seddon (@maxseddon) April 21, 2022























































