ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε βίντεο που μοιράστηκε ο Ραμζάν Καντίροφ, ο ηγέτης της ρωσικής δημοκρατίας της Τσετσενίας, της οποίας οι στρατιωτικές δυνάμεις έχουν ενωθεί με το ρωσικό στρατό και πολεμούν στη Μαριούπολη, στα νότια της Ουκρανίας, δείχνει τους μαχητές του να πανηγυρίζουν μπροστά από καμένα κτίρια στην πόλη.
Στο clip, ο Αντάμ Ντελιμχάνοφ, ένας Τσετσένος πολιτικός που κατ’ άλλους θεωρείται στενός σύμμαχος του Ραμζάν Καντίροφ και κατ’ άλλους το «δεξί του χέρι» υποστηρίζει πως οι δυνάμεις των Τσετσένων έφεραν εις πέραν την αποστολή τους.
«Ολοκληρώσαμε την ειδική επιχείρηση καταστροφής και “καθαρισμού” της Μαριούπολης», αναφέρει, προτού κλείσει λέγοντας «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».
Ο Ραμζάν Καντίροφ, εικάζεται πως είναι από τους προστατευόμενους του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο ίδιος ο Ρώσος ηγέτης ανέφερε νωρίτερα πως οι ρωσικές δυνάμεις απελευθέρωσαν τη Μαριούπολη.
Σ’ αυτή την τοποθέτηση απάντησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υποστηρίζοντας πως πρόκειται για παραπληροφόρηση και πως ο Πούτιν χρησιμοποιεί πλέον ξεπερασμένες τακτικές.
Russia's "liberation" of Mariupol looks like this, according to Ramzan Kadyrov's Telegram channel pic.twitter.com/3iAhVqPnZJ
— max seddon (@maxseddon) April 21, 2022























































