ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φιλορώσοι Βούλγαροι και Τούρκοι εθνικιστές σε κοινή γραμμή κατά Οικ. Πατριαρχείου
Ιράν προς Χεζμπολάχ: Προετοιμαστείτε τώρα για πόλεμο
Δημοσκόπηση Marc: ΝΔ 27%, ΕΛΑΣ 13,8%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Συμπαθέστερος αρχηγός ο Τσίπρας
Δημοσκόπηση Alco: Κάτω από τον πήχη του 25% η ΝΔ - Κατέρρευσε στο 23,8%
ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας βοηθός του δημάρχου της Μαριούπολης δήλωσε ότι η προγραμματισμένη για το Μεγάλο Σάββατο απομάκρυνση αμάχων από την πόλη δεν πραγματοποιήθηκε.
Μια νέα προσπάθεια απομάκρυνσης αμάχων από τη Μαριούπολη, ένα μεγάλο μέρος της οποίας ελέγχεται από τον ρωσικό στρατό, είχε σχεδιαστεί να γίνει το Μεγάλο Σάββατο, όπως δήλωσε νωρίς το πρωί η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βερεστσούκ.
«Σήμερα, θα προσπαθήσουμε και πάλι να απομακρύνουμε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους», ανέφερε η Βερεστσούκ σε ανάρτησή της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διευκρινίζοντας ότι οι άμαχοι είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται κοντά σε εμπορικό κέντρο της πόλης και υπήρχαν ελπίδες ότι η απομάκρυνσή τους θα μπορούσε να ξεκινήσει γύρω στις 12.00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας).






















































