ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Κούρδισσες αντάρτισσες του YPJ (ο στρατός γυναικών του YPG) κατέλαβαν τανκ τζιχαντιστών και βγάζουν όλες μαζί αναμνηστική φωτογραφία.
Το που τραβήχτηκε η εικόνα δεν είναι γνωστό, ούτε πότε. Ωστόσο, κυκλοφόρησε την Τρίτη στο twitter ενώ οι κουρδικές πηγές αναφέρουν αποχώρηση – απώθηση των τζιχαντιστών από την Κομπάνι.
Οι Κούρδισσες αντάρτισσες προκαλούν μεγάλο τρόμο στο Ισλαμικό Κράτος. Οι φανατικοί ισλαμιστές θεωρούν ότι εάν σκοτωθούν από γυναίκα σε μάχη τότε δεν θα πάνε στον παράδεισο ως “μάρτυρες”, να απολαμβάνουν τα πιλάφια και τις παρθένες, αλλά επειδή βρήκαν ατιμασμένο θάνατο, θα πάνε στον άλλον κόσμο και θα είναι παλλακίδες των πραγματικών “μαρτύρων”.
Όταν, λοιπόν, βρίσκονται αντιμέτωποι με γυναίκες όλος ο ηρωισμός τους που προέρχεται από τη θρησκευτική δεισιδαιμονία εκμηδενίζεται και από μουτζαχεντίν πρόθυμοι να πεθάνουν, το βάζουν στα πόδια και τρέχουν διότι ξέρουν πως δεν θα έχουν κανένα μεταθανάτιο αντάλλαγμα εάν τους πετύχει σφαίρα γυναίκας, το αντίθετο, θα βυθιστούν στην αιώνια κόλαση.
Ποιος το περίμενε ότι οι ίδιες δοξασίες που τους δίνουν θάρρος είναι και η αιτία της μεγαλύτερης δειλίας τους.























































