ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρεσβευτής του Κιέβου στην Άγκυρα δήλωσε την Παρασκευή ότι η Τουρκία είναι μεταξύ των χωρών που αγοράζουν σιτηρά που έκλεψε η Ρωσία από την Ουκρανία.
«Δεν θέλουμε να πολεμάμε για πάντα και είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», είπε ο πρεσβευτής Βασίλ Μποντνάρ, σύμφωνα με την εφημερίδα Sözcü, προσθέτοντας ότι κάλεσαν την Τουρκία να συμμετάσχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.
Λέγοντας πως «η Ρωσία κλέβει ξεδιάντροπα το σιτάρι της Ουκρανίας και το πουλά σε ξένες χώρες, ανάμεσά τους είναι και η Τουρκία», ο Ουκρανός πρέσβης ανακοίνωσε ότι θα καταθέσουν μήνυση κατά της κλοπής και της πώλησης σιτηρών κατόπιν συμβουλής της Τουρκίας.
Ο Μποντνάρ είπε επίσης στους δημοσιογράφους ότι ζήτησε βοήθεια από τις τουρκικές Αρχές και την Ιντερπόλ που ερευνούν ποιος εμπλέκεται στις αποστολές σιτηρών που διέρχονται από τα τουρκικά ύδατα.
Ο Μποντνάρ είπε, «κοιτάζοντας τις εταιρείες υποδομής που έχουν καταστραφεί, αυτή θα είναι μια πραγματικά καλή ευκαιρία για τις τουρκικές εταιρείες, δυστυχώς, οι εταιρείες που συνεργάζονται με τη Ρωσία δεν θα μπορέσουν να βρουν προοπτικές στην ουκρανική αγορά».























































