ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο βασικός στόχος της «στρατιωτικής επιχείρησης» της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι η προστασία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, ανέφερε το Κρεμλίνο σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
«Γενικά η προστασία των δημοκρατιών είναι ο κύριος στόχος της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Η Μόσχα υποστηρίζει ότι μάχεται για την αυτονομία των αποσχισθεισών δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ στην ανατολική περιοχή του Ντονμπάς και αποκαλεί τις ενέργειές της «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» για να αφοπλίσει την Ουκρανία και να την προστατέψει από τους φασίστες.
Η Ουκρανία και οι δυτικοί σύμμαχοί της επισημαίνουν ότι οι κατηγορίες της Ρωσίας περί φασιστών είναι αβάσιμες και ο πόλεμος είναι μια απρόκλητη επιθετική ενέργεια.























































