ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα ρωσικό αποβατικό σκάφος φέρεται να βυθίστηκε, Ανοιχτά της Μαριούπολης όταν προσέκρουσε σε νάρκη σύμφωνα με τα όσα αναφέραν ο Ουκρανός βουλευτής Ολέξιι Γκοτσαρένκο καθώς και ένας Ουκρανός αξιωματούχος.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 30 Ιουνίου, ημέρα που ο ρωσικός στρατός απέσυρε της δυνάμεις του από το Φιδονήσι.
«Αναφέρεται ότι ένα ρωσικό αποβατικό σκάφος του σχεδίου 1176 “Akula” D-106 του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας εξερράγη κοντά στη Μαριούπολη.
»Περιμένουμε την επιβεβαίωση της “χειρονομίας καλής θέλησης”», δήλωσε ο Serhiy Bratchuk, εκπρόσωπος της περιφερειακής στρατιωτικής διοίκησης της Οδησσού.
Οι πληροφορίες για το συμβάν είναι συγκεχυμένες καθώς η Daily Mail τονίζει πως το πλοίο έπεσε σε ρωσική νάρκη, κάνοντας λόγο για «γκάφα» του ρωσικού Ναυτικού.
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα το πλήρωμα λέγεται ότι επέζησε από το περιστατικό.
«Κοντά στη Μαριούπολη, ένα αποβατικό σκάφος του στόλου της Μαύρης Θάλασσας D-106 ανατινάχθηκε πάνω σε νάρκη», ανέφερε ένα κανάλι Telegram που σχετίζεται με το ρωσικό ναυτικό.
Σε ανακοίνωσή του στις 24 Μαΐου το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει πως οι ρωσικές δυνάμεις ολοκλήρωσαν την απομάκρυνση των ναρκών στο λιμάνι της Μαριούπολης.
Οι νάρκες απομακρύνθηκαν από το λιμάνι και την περιοχή κοντά σε αυτό, είχε αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.






















































