Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έδιωξαν τον γιο του Μπάιντεν από τον στρατό λόγω.. κοκαΐνης

Έδιωξαν τον γιο του Μπάιντεν από τον στρατό λόγω.. κοκαΐνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

O γιος του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Χάντερ Μπάιντεν εκδιώχθηκε από το Ναυτικό το περασμένο έτος επειδή βρέθηκε θετικός στην κοκαΐνη.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Wall Street Journal μόλις σήμερα, επισημαίνοντας ότι το θέμα αποκαλύφθηκε όταν ο γιος του Αντιπροέδρου πέρασε από εξετάσεις για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών στο αίμα του τον περασμένο Ιούνιο.

Εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού επιβεβαίωσε ότι ο Χάντερ Μπάιντεν αποπέμφθηκε από το στρατό ωστόσο το απόρρητο δεν του επιτρέπει να μπει σε λεπτομέρειες.

Ο γιος του αντιπροέδρου, ο οποίος είναι 44 ετών και κατατάχθηκε στο Ναυτικό όταν ήταν 42 – ενώ παράλληλα είναι συνέταιρος σε επενδυτική εταιρία- παραδέχθηκε το περιστατικό και ζήτησε συγνώμη.

« Ήταν τιμή για την οικογένεια μου να υπηρετώ το αμερικανικό ναυτικό και λυπάμαι βαθιά εάν οι πράξεις μου αυτές οδήγησαν στην αποπομπή μου από το Σώμα. Σέβομαι τις αποφάσεις του αμερικανικού ναυτικού. Με την αγάπη και τη στήριξη της οικογένειας μου προχωράω μπροστά» δήλωσε ο Χάντερ Μπάιντεν μέσω επιστολής που έδωσε στο δικηγόρο του.

Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζό Μπάιντεν, ο οποίος έχει και ένα μεγαλύτερο γιο που υπηρέτησε ένα χρόνο στο Ιράκ ως επικεφαλής της αμερικανικής εθνοφρουράς, αρνήθηκε να σχολιάσει..

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr