Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηγέτης της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ανατινάχτηκε για να μη πιαστεί ζωντανός

Ηγέτης της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ανατινάχτηκε για να μη πιαστεί ζωντανός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας ηγέτης της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σκοτώθηκε την Τρίτη αφού ανατινάχθηκε κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις που τον πολιόρκησαν σε ένα από τα σπίτια στη δυτική ύπαιθρο της Νταράα, στη νότια Συρία.

Μια τοπική πηγή είπε στον North Press ότι ο Muhammad Abdullah al-Ba’eh γνωστός και ως Abu Salem al-Iraqi, ένας από τους ηγέτες του ISIS στη Νταράα, ανατινάχθηκε με ένα γιλέκο αυτοκτονίας μετά από συγκρούσεις μεταξύ του ίδιου και μιας περιπόλου των κυβερνητικών δυνάμεων ασφαλείας στη θέση του, μια κατοικία στην πόλη Αντουάν στη δυτική ύπαιθρο της Νταράα.

Οι συγκρούσεις οδήγησαν στο θάνατο ενός μέλους των δυνάμεων ασφαλείας και στον τραυματισμό άλλων τεσσάρων που μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Μετά τις συγκρούσεις, οι κυβερνητικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν στην περιοχή των πόλεων Αντουάν και Τασίλ και δημιούργησαν μια προσωρινή στρατιωτική θέση εκεί για να ελέγξουν τις ταυτότητες των ανθρώπων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Άμπου Σαλέμ αλ Ιράκι, ο οποίος καταγόταν από την επαρχία της Μοσούλης του Ιράκ, ήταν ένας από τους ηγέτες του ISIS στη νότια Συρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr