ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Gazprom, Ενέργεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ομάδα G7, Πληθωρισμός, Ρωσία, Τζάνετ Γέλεν, Φυσικό Αέριο,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν δήλωσε την Παρασκευή ότι ένα ανώτατο όριο τιμής στο ρωσικό πετρέλαιο, στο οποίο συμφώνησαν οι υπουργοί Οικονομικών των χωρών της G7, θα βοηθήσει στην καταπολέμηση του πληθωρισμού ενώ παράλληλα θα πλήξει την ικανότητα της Μόσχας να χρηματοδοτεί τον πόλεμό της στην Ουκρανία.
Το πλαφόν συμβάλλει στην επίτευξη «των διττών μας στόχων, ασκώντας πίεση για τη μείωση των παγκόσμιων τιμών ενέργειας και στερώντας παράλληλα από τον Πούτιν τα έσοδα για να χρηματοδοτεί τον βάναυσο πόλεμό του στην Ουκρανία», αναφέρει η Γέλεν σε ανακοίνωση.
Ο Ιάπωνας υπουργός Οικονομικών Σουνίτσι Σουζούκι χαιρέτισε τη συμφωνία των υπουργών Οικονομικών της Ομάδας των Επτά για τον καθορισμό ανώτατου ορίου τιμής στις ρωσικές εξαγωγές πετρελαίου και ζήτησε την ταχεία εφαρμογή της απόφασης αυτής.
Ο Σουζούκι είπε στους δημοσιογράφους ότι το πλαφόν θα συντείνει στην άμβλυνση των αυξανόμενων τιμών της ενέργειας και του πληθωρισμού.






















































