ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μιχαήλ Μισούστιν, Ρωσία,


















































Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν υπέγραψε εντολή της κυβέρνησης για την κατασκευή δύο νέων εργοστασίων επισκευής τεθωρακισμένων και εξοπλισμού, τα οποία θα υπάγονται στο υπουργείο Άμυνας, γράφει ο ιστότοπος medusa.
Στο ένα εργοστάσιο το οποίο θα ανεγερθεί στην περιοχή της Μόσχας θα απασχολούνται 365 εργάτες και στο δεύτερο στην περιοχή του Ροστόφ 227 εργάτες.
Ο Μισούστιν ανέθεσε στο υπουργείο Άμυνας σε διάστημα δύο μηνών να διορίσει τους διευθυντές των εργοστασίων ενώ σε διάστημα τεσσάρων μηνών να έχει γίνει η καταγραφή τους.
Σύμφωνα με το γενικό επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, από την αρχή του πολέμου ο ρωσικός στρατός έχει χάσει περισσότερα από 2.000 τεθωρακισμένα.























































