ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ μεταφέρεται σήμερα στο Εδιμβούργο

Η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ μεταφέρεται σήμερα στο Εδιμβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η σορός της Ελισάβετ Β’ θα μεταφερθεί σήμερα από την κατοικία της στα Χάιλαντς της Σκωτίας στο Εδιμβούργο, όπου οι πολίτες θα μπορέσουν αποτίσουν φόρο τιμής στην εκλιπούσα βασίλισσα.

Πλήθος κόσμου αναμένεται να συγκεντρωθεί σε πολλά χωριά αλλά και πόλεις της Σκωτίας, όπως το Αμπερντίν και το Νταντί, από όπου θα περάσει το όχημα που θα μεταφέρει το δρύινο φέρετρο.

Η πομπή αυτή, συνοδεία της πριγκίπισσας Άννας, κόρης της Ελισάβετ, αναμένεται να ξεκινήσει από το Μπαλμόραλ στις 12.00 ώρα Ελλάδας.

Ύστερα από ένα ταξίδι έξι ωρών και ενώ θα έχει διανυθεί μια απόσταση περίπου 300 χιλιομέτρων, η σορός της βασίλισσας θα φθάσει στο Εδιμβούργο, στο ανάκτορο του Χόλιρουντχάουζ, που αποτελεί την επίσημη κατοικία του μονάρχη στη Σκωτία.

Ο κόσμος αναμένεται να έχει παραταχθεί κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί από το βόρειο τμήμα της πόλης προς το κέντρο του Εδιμβούργου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου

Βρετανία: Όταν η επικοινωνιακή υστερία εκμηδενίζει την πολιτική στρατηγική

Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»

Βρετανία: Τέλος ο «αναποφάσιστος» Κιρ Στάρμερ – Ευρύτερο αφήγημα εθνικής παρακμής – Πιθανότερος διάδοχός του ο Άντι Μπέρναμ

Βρετανία: Σύγκρουση τρένων με τραυματίες κοντά στο Μπέντφορντ, στα βόρεια του Λονδίνου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr