ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία θα αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απόπειρα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων να ανακαταλάβουν το Ντονμπάς (Ντονέτσκ – Λουχάνσκ) και τις υπόλοιπες επαρχίες της Ουκρανίας που κατέχει ο ρωσικός στρατός ως επίθεση στο εθνικό της έδαφος, εάν τα «δημοψηφίσματα» που διεξάνονται εκεί παραγάγουν «θετικό αποτέλεσμα» υπέρ της ένωσης με τη Ρωσική Ομοσπονδία, δήλωσε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Tass.
«Είναι αυτονόητο», ανέφερε, όταν ερωτήθηκε εάν, σε περίπτωση «έγκρισης» της ενσωμάτωσης της προσάρτησης των επαρχιών αυτών στη Ρωσία μέσω των «δημοψηφισμάτων», η απόπειρα του Κιέβου να ανακαταλάβει εδάφη θα θεωρηθεί ως επίθεση στο εθνικό έδαφος της Ρωσίας.
Ο Ντ. Πεσκόφ εξήγησε ότι «αμέσως μετά την έγκριση της απόφασης, το σύνταγμα της Ρωσίας θα έχει εφαρμογή και για τα συγκεκριμένα εδάφη».
«Τα πάντα είναι ξεκάθαρα σε αυτό το επίπεδο», πρόσθεσε.
«Εάν υπάρξει κάποια πράξη ένταξης στη Ρωσία, τότε, αναλόγως, οι σχετικές προβλέψεις του συντάγματός μας αποκτούν άμεση εφαρμογή εκεί», τόνισε.























































