ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο γραμματέας του κόμματος Ευρώπη Οικολογία «Οι Πράσινοι» Ζουλιέν Μπαγιού παραιτήθηκε τη Δευτέρα από την θέση του, έπειτα από την διατύπωση κατηγοριών για ψυχολογική βία κατά πρώην συντρόφου του, απέναντι στις οποίες θεωρεί ότι δεν μπορεί να υπερασπισθεί τον εαυτό του.
«Ανακοίνωσα σήμερα το πρωί στα μέλη της παράταξης Ευρώπη Οικολογία Οι Πράσινοι την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του εθνικού γραμματέα», εξηγεί ο Ζουλιέν Μπαγιού σε ανακοίνωσή του προσθέτοντας ότι θα εγκαταλείψει και την προεδρία της κοινοβουλευτικής ομάδας στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση.
Τα γεγονότα που του προσάπτονται δεν είναι γνωστά, καθώς δεν έχει κατατεθεί προσφυγή και, κατά συνέπεια, δεν διεξάγεται δικαστική έρευνα.
Ο Ζουλιέν Μπαγιού τονίζει ότι «κατηγορείται για γεγονότα που δεν του έχουν παρουσιασθεί και για τα οποία οι κατήγοροί του λένε ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμα» και κατά συνέπεια δεν μπορεί ο ίδιος να υπερασπισθεί τον εαυτό του «αφού αρνούνται να τον ακούσουν». «Μία απαράδεκτη κατάσταση».
Τον Ιούλιο, ο Ζουλιέν Μπαγιού είχε εξηγήσει στην εφημερίδα Le Figaro, όταν η υπόθεση είχε παραπεμφθεί σε εσωτερικό όργανο του κόμματος για περιστατικά βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης, ότι επρόκειτο για «έναν χωρισμό που συνοδεύτηκε από σχεδόν ανοικτές απειλές (εναντίον του) και για ένας είδος εργαλειοποίησης που δεν μπορώ παρά να καταδικάσω».























































