ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Κύπρος δεν θα αποστείλει οπλισμό στην Ουκρανία, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ερωτηθείς για την αποστολή οπλισμού από την Κύπρο στην Ουκρανία και σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι κόμματα λένε ότι θα ήταν η καταστροφή για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ότι «αυτό που θέλω να πω είναι ένα.
»Η Κύπρος είναι ημικατεχόμενη, έχει ανάγκη της αμυντικής θωράκισης και συνεπώς χωρίς την αμυντική θωράκιση δεν μπορεί να επιβιώσουμε.
»Συνεπώς, θέλω να καθησυχάσω. Δεν πρόκειται εμείς να αποστείλουμε όπλα στην Ουκρανία.
»Εάν υπάρχει χώρα, η οποία θέλει να αντικαταστήσει τον οπλισμό μας με σύγχρονο και εξίσου δυναμικά δημιουργώντας έτσι αποφασιστική αποτρεπτική δύναμη, αυτό είναι εντελώς διαφορετικό.
»Εμείς στην Ουκρανία δεν τίθεται θέμα να στείλουμε».
Σε ερώτηση αν θα κινηθεί προς το Κοινοβούλιο του Λιβάνου, ώστε να υπάρξει επικύρωση της ΑΟΖ, ο Πρόεδρος είπε ότι «η μη επικύρωση από το λιβανικό κοινοβούλιο ήταν η ύπαρξη αυτής της συγκεκριμένης διαφοράς που υπήρχαν κάποιες αμφισβητήσεις κλπ.
»Θεωρώ ότι ανοίγει ο δρόμος, ναι, να επικυρωθεί και από τον Λίβανο».























































