ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι κάλπες έκλεισαν στο Ισραήλ και τα πρώτα exit polls δείχνουν νίκη του μπλοκ του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, το οποίο περιλαμβάνει το Λικούντ, το Θρησκευτικό Σιωνιστικό Κόμμα (RZP), τον Ενωμένο Τορά Ιουδαϊσμό (UTJ)
Οι δημοσκοπήσεις από τρεις μεγάλους ισραηλινούς τηλεοπτικούς σταθμούς έδειξαν ότι ο Νετανιάχου και οι σύμμαχοί του θα αποκτήσουν την πλειοψηφία με 61 ή και 62 έδρες στο κοινοβούλιο των 120 βουλευτών, και θα σχηματίσουν κυβέρνηση.
Η παράταξη Λικούντ του Νετανιάχου εκτιμάται πως θα εξασφαλίσει 30 με 31 έδρες, ενώ η παράταξη Yesh Atid του Γιαΐρ Λαπίντ τοποθετείται χαμηλότερα, κοντά στις 24 με 25 έδρες.
Τα exit poll έδειξαν επίσης το κόμμα Εβραϊκή Δύναμη του ακροδεξιού Ιταμάρ Μπεν-Γκιρ θα είναι το τρίτο σε έδρες στη νέα σύνθεση της Κνεσέτ.
Αυτές ήταν οι πέμπτες εκλογές σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια στο Ισραήλ.
























































