Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πατέρας έσφαξε και ευνούχισε τον 9χρονο γιο του!

Πατέρας έσφαξε και ευνούχισε τον 9χρονο γιο του!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Κίνα, Παιδοκτόνος,

Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου το φρικιαστικό έγκλημα στην Κίνα, όπου ένας πατέρας έσφαξε και στη συνέχεια ευνούχισε τον 9χρονο γιο του.

Ο 39χρονος Τανγκ Μινγκούα (Tang Minghua) προέβη στη θηριώδη πράξη επειδή το παιδί «έβρεχε» το κρεβάτι του.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, η σύζυγος του δράστη και μητέρα του μικρού Κάο, τους είχε εγκαταλείψει εδώ και κάποιο διάστημα παίρνοντας μαζί της την κόρη του ζευγαριού.

Αυτό είχε ως συνέπεια ο μικρός να «βρέχει» το κρεβάτι του, καθώς του έλειπε η μαμά του.

Ο 39χρονος, ο οποίος ήταν άνεργος και είχε πρόβλημα αλκοολισμού, γινόταν καθημερινά έξαλλος με το γιο του.

Στην τελευταία τραγική πράξη της ιστορίας, το παιδί έπεσε για ύπνο χωρίς να ακούσει τον πατέρα του, που του είπε να πάει πρώτα στην τουαλέτα.

Όταν ο τελευταίος διαπίστωσε μετά από λίγο ότι ο μικρός είχε «βρέξει» το κρεβάτι του για μια ακόμα φορά, τον έσυρε έξω από το σπίτι, πήρε ένα μαχαίρι και του έκοψε το λαιμό.

Αμέσως μετά του έκοψε τα γεννητικά του όργανα, και ύστερα σαν μην είχε συμβεί τίποτα πήγε για ύπνο.

Οι γείτονες βρήκαν το σώμα του παιδιού μέσα στο αίμα και ειδοποίησαν τις Αρχές, ενώ ο 39χρονος κατηγορεί για την πράξη του την πρώην σύζυγό του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης

Στρατηγική σιδηροδρομική σύνδεση άξονα Ασίας-Ευρώπης: Ιράν και Τουρκία συμφώνησαν για έργο $1,6 δισ.

Οι Ευρωβουλευτές καταδίκασαν την στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής και την κινεζική εμπλοκή

ΗΠΑ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο άνδρες της Εθνοφρουράς κοντά στον Λευκό Οίκο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr