ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πατέρας έσφαξε και ευνούχισε τον 9χρονο γιο του!

Πατέρας έσφαξε και ευνούχισε τον 9χρονο γιο του!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Κίνα, Παιδοκτόνος,

Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου το φρικιαστικό έγκλημα στην Κίνα, όπου ένας πατέρας έσφαξε και στη συνέχεια ευνούχισε τον 9χρονο γιο του.

Ο 39χρονος Τανγκ Μινγκούα (Tang Minghua) προέβη στη θηριώδη πράξη επειδή το παιδί «έβρεχε» το κρεβάτι του.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, η σύζυγος του δράστη και μητέρα του μικρού Κάο, τους είχε εγκαταλείψει εδώ και κάποιο διάστημα παίρνοντας μαζί της την κόρη του ζευγαριού.

Αυτό είχε ως συνέπεια ο μικρός να «βρέχει» το κρεβάτι του, καθώς του έλειπε η μαμά του.

Ο 39χρονος, ο οποίος ήταν άνεργος και είχε πρόβλημα αλκοολισμού, γινόταν καθημερινά έξαλλος με το γιο του.

Στην τελευταία τραγική πράξη της ιστορίας, το παιδί έπεσε για ύπνο χωρίς να ακούσει τον πατέρα του, που του είπε να πάει πρώτα στην τουαλέτα.

Όταν ο τελευταίος διαπίστωσε μετά από λίγο ότι ο μικρός είχε «βρέξει» το κρεβάτι του για μια ακόμα φορά, τον έσυρε έξω από το σπίτι, πήρε ένα μαχαίρι και του έκοψε το λαιμό.

Αμέσως μετά του έκοψε τα γεννητικά του όργανα, και ύστερα σαν μην είχε συμβεί τίποτα πήγε για ύπνο.

Οι γείτονες βρήκαν το σώμα του παιδιού μέσα στο αίμα και ειδοποίησαν τις Αρχές, ενώ ο 39χρονος κατηγορεί για την πράξη του την πρώην σύζυγό του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο

Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου

Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε

Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας

Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr