ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα φρικτό έγκλημα έλαβε χώρα το Σάββατο στο Ικόνιο της Τουρκίας, όταν ένας άνδρας 54 ετών μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τις ανήλικες κόρες του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Hurriyet, ο Γιουσούφ αλ Άχμεντ σκότωσε με μαχαίρι την 17χρονη Κεβσέρ και την 15χρονη Μερβέ, ύστερα από καβγά που ξέσπασε στο υπόγειο σπίτι τους.
Ο 54χρονος -συριακής καταγωγής- αμέσως μετά το αποτρόπαιο έγκλημα πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε.
Αμέσως αστυνομικές ομάδες κατευθύνθηκε στο διαμέρισμα της οικογενείας, για να ερευνήσει τον τόπο του εγκλήματα κατά τα λεγόμενα του 54χρονου.
Εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με τα άψυχα σώματα των δύο ανήλικων κοριτσιών.
Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Αναφέρθηκε ότι το μικρότερο παιδί και ένας συγγενής της οικογένειας βρίσκονταν στο σπίτι την στιγμή που συνέβη το άγριο φονικό, ενώ η μητέρα των κοριτσιών φέρεται να έλειπε.
Κατά πληροφορίες, ο 54χρονος Γιουσούφ δήλωσε στην κατάθεσή του πως «μαλώσαμε για το θέμα της τιμής και έχασα τον εαυτό μου».
Όταν συνήλθε και συνειδητοποίησε τι είχε κάνει βλέποντας νεκρές τις δύο του κόρες πήγε στην Αστυνομία, όπου ομολόγησε και παραδόθηκε.























































