ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βάφτηκε με τα παλαιστινιακά χρώματα πολιτική αφίσα του Γκαντί Αϊζενκότ στην Κύπρο
Πυρκαγιά: Πατέρας Έλληνα πιλότου που σκοτώθηκε: «Θα σας πάω γ@μιώντας μέχρι να κλείσω τα μάτια μου»
Εποχικοί Πυροσβέστες: Την ώρα που έδιναν μάχη με τις φλόγες τούς έκλεβαν και τούς έσπαγαν τα αυτοκίνητα
Στο Λαύριο μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο
Ν. Δένδιας για την απώλεια του Λάκη Χαλκιά: «Υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα της ελληνικής μουσικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εξακομματική συμμαχία της τουρκικής αντιπολίτευσης πρόκειται να ανακοινώσει το Φεβρουάριο τον υποψήφιό της για την προεδρία που θα είναι αντίπαλος του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στις εκλογές που θα διεξαχθούν το Μάιο, δήλωσε την Παρασκευή αξιωματούχος αντιπολιτευόμενου κόμματος.
«Το όνομα του προεδρικού υποψηφίου (των έξι κομμάτων της συμμαχίας της αντιπολίτευσης) θα ανακοινωθεί πιθανόν κάποια στιγμή το Φεβρουάριο» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ουνάλ Τσεβικόζ, σύμβουλος του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, του επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), του μεγαλύτερου της αντιπολίτευσης.
Η εξακομματική συμμαχία επιδιώκει να εκπονήσει ένα ενιαίο πρόγραμμα, αλλά δεν έχει ακόμη συμφωνήσει σ’ έναν υποψήφιο ο οποίος θα αντιπαρατεθεί στον Ερντογάν για την προεδρία.
Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της αντιπολίτευσης, το CHP και το κεντροδεξιό εθνικιστικό Ιγί Παρτί (Καλό Κόμμα) έχουν συμμαχήσει με τέσσερα μικρότερα κόμματα με πρόγραμμα να επιδιώξουν να ακυρώσουν την εκτελεστική προεδρία του Ερντογάν και να επιστρέψει η χώρα στο προηγούμενο κοινοβουλευτικό σύστημα.
Ο Τσεβικόζ δήλωσε πως οι ηγέτες των έξι αντιπολιτευόμενων κομμάτων πρόκειται να παρουσιάσουν στις 30 Ιανουαρίου σε δύο έγγραφα τις προτάσεις τους για μια μεταβατική περίοδο προς ένα κοινοβουλευτικό σύστημα και το κυβερνητικό πρόγραμμά τους.























































