ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συστήματα αεράμυνας εμφανίστηκαν στο κέντρο της Μόσχας. Για παράδειγμα, γράφουν οι Moscow Times, στην οροφή του υπουργείου Άμυνας όπου φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο αυτές τις ώρες δείχνουν την παρουσία αυτού που θεωρείται σύστημα Pantsir-S1.
Αυτό το μήνα, ένα άλλο σύστημα Pantsir-S1 αναφέρθηκε ότι εγκαταστάθηκε δέκα χιλιόμετρα από την κατοικία του Προέδρου Πούτιν.
Η Μόσχα βρίσκεται περίπου 700 χιλιόμετρα από τα ουκρανικά σύνορα.
Όμως οι ρωσικές Αρχές φοβούνται την επέκταση της ικανότητας εκτόξευσης των συστημάτων που διαθέτουν οι δυνάμεις του Κιέβου.
Πύραυλοι S-400 εντοπίστηκαν σε πάρκο βόρεια της Μόσχας και σε βάση δοκιμών βορειοανατολικά της Μόσχας.
«Είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια ολόκληρης της χώρας και ειδικότερα της πρωτεύουσας», εξήγησε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, αναφερόμενος στο υπουργείο Άμυνας.






















































