Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζευγάρι ομοφυλοφίλων εξέδιδε τα υιοθετημένα αγόρια του σε κύκλωμα παιδεραστών

Ζευγάρι ομοφυλοφίλων εξέδιδε τα υιοθετημένα αγόρια του σε κύκλωμα παιδεραστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων από την Τζόρτζια των ΗΠΑ κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση των δύο υιοθετημένων γιών του, που κατέγραφε σε βίντεο, ενώ φέρεται να τους εξέδιδε σε μέλη ενός τοπικού κυκλώματος παιδεραστών.

Όπως αναφέρει το Townhall, ο Ζάκαρι Γιάκομπ Ζούλοκ κι ο Γουίλιαμ Ντέιλ Ζούλοκ, φέρονται να χρησιμοποιούσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκπορνεύουν τους δύο ανήλικους γιους τους.

Ο 35χρονος δημόσιος υπάλληλος κι ο 33χρονος τραπεζίτης, κατηγορήθηκαν τον Αύγουστο του 2022 για αιμομιξία, σοδομισμό, βαριά παιδική κακοποίηση, κακούργημα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και κακούργημα πορνείας ανηλίκου.

Αλλά η συγκλονιστική έρευνα αποκαλύπτει με περισσότερες λεπτομέρειες την αρρωστημένη κακοποίηση που υπέστησαν τα αγόρια.

Για πρώτη φορά, αποκαλύφθηκε ότι οι άνδρες φέρεται να εξέδιδαν τους μεγαλύτερους γιους τους, τώρα 11 και 9 ετών, σε δύο άλλους άνδρες σε κύκλωμα παιδεραστών.

Ένας από τους άνδρες, ο 27χρονος Κάντερ Κλέι Λόουλες, αποκάλυψε στις Αρχές ότι ο Ζάκαρι, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του στο Instagram ως «πατέρας δυο υπέροχων αγοριών» και ως «ακτιβιστή», τον κάλεσε «πολλές φορές» να συμμετάσχει στη σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων παιδιών του, ανέφερε το Townhall.

Ωστόσο, ο 27χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ποτέ σωματική επαφή με κανένα από τα δύο παιδιά.

Οι Ζούλοκ, που ζούσαν στην Οξφόρδη, ένα πλούσιο προάστιο της Ατλάντα, υιοθέτησαν τα παιδιά από μια χριστιανική υπηρεσία υιοθεσίας ειδικών αναγκών.

Τα αγόρια πήγαιναν στην τρίτη και την τέταρτη τάξη του δημοτικού όταν οι θετοί πατεράδες τους συνελήφθησαν το περασμένο καλοκαίρι.

Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν σε καταγγελίες ότι ένας άνδρας κατέβαζε παιδική πορνογραφία, έκαναν έφοδο στο σπίτι στο Λόγκανβιλ, όπου βρήκαν στοιχεία ότι το ζευγάρι «συμμετείχε σε σεξουαλικά κακοποιητικές πράξεις και βίντεο που τεκμηριώνει αυτή την κακοποίηση», είπε η Αστυνομία εκείνη την εποχή.

Ο Γούλιαμ παραδέχτηκε ότι ανάγκασε έναν από τους γιους του να του κάνει στοματικό σεξ «με σκοπό να ικανοποιήσει τη δική του… σεξουαλική επιθυμία», σύμφωνα με μια ένορκη κατάθεση που επικαλείται η Daily Wire.

Ο σύζυγός του παραδέχτηκε ότι έστειλε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε πολλά άτομα, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Το ζευγάρι ήταν ενεργό στην τοπική LGBTQ κοινότητα.

Ο Γουίλιαμ και ο Ζάκαρι, που έχουν δηλώσει αθώοι, αντιμετωπίζουν ο καθένας πάνω από εννέα φορές ισόβια κάθειρξη, εάν καταδικαστούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr