ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για UFO (ΑΤΙΑ - Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καναδάς, Λευκός Οίκος,


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν πάνω από την Αλάσκα και τον Καναδά τις τελευταίες ημέρες δεν έμοιαζαν με το κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι που καταρρίφθηκε στ’ ανοιχτά των ακτών της Νότιας Καρολίνας και ήταν πολύ μικρότερα, δήλωσε την Κυριακή εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου.
«Αυτά τα αντικείμενα δεν έμοιαζαν πολύ και ήταν πολύ μικρότερα από το μπαλόνι της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και δεν θα τα χαρακτηρίσουμε οριστικά μέχρι να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τα συντρίμμια — ένα θέμα για το οποίο εργαζόμαστε αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Η ανακοίνωση αυτή έγινε σε απάντηση ερωτήσεων που αφορούσαν το σχόλιο του επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ, ότι οι Αμερικανοί αξιωματούχοι πίστευαν πως τα μη επανδρωμένα αντικείμενα ήταν μπαλόνια.























































