ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Αϊζενκότ-Ισραήλ: «Τώρα είναι η ώρα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης (ενότητας)»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς
Fox News: Οι ΗΠΑ θεωρούν την 9η Νοεμβρίου (Νέα Σελήνη) ως πιθανή ημερομηνία για πλήγματα στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε νέο αίτημα για να βρεθεί φέτος στην απονομή των Όσκαρ, αλλά για δεύτερη φορά εισέπραξε την άρνηση της Ακαδημίας.
Σύμφωνα με το Variety, το αίτημα που έκανε ο ατζέντης του πρακτορείου WME, Μάικ Σίμπσον εκ μέρους του Ουκρανού Προέδρου, καθώς εκπροσωπεί τον Άαρον Κάουφμαν, ο οποίος μαζί με τον Σον Πεν σκηνοθέτησαν το ντοκιμαντέρ «Superpower», που είναι αφιερωμένο στην Ουκρανία.
Το ίδιο δημοσίευμα του Variety αναφέρει πως η ομάδα του Ζελένσκι επιστράτευσε τον Μάικ Σίμπσον, καθώς εκπροσωπεί διάσημα ονόματα, προκειμένου να πείσει τα μέλη της Ακαδημίας, να εμφανιστεί ο Ουκρανός πρόεδρος στην τελετή απονομής.
Ωστόσο, ο θεσμός προτιμά να απέχει από την πολιτική. Δεν είναι βέβαια, η μόνη διοργάνωση που έχει απορρίψει τον Ζελένσκι, αφού και τον Σεπτέμβριο η ομάδα του προσέγγισε τους διοργανωτές του Φεστιβάλ του Τορόντο, οι οποίοι επίσης αρνήθηκαν την εμφάνισή του.























































