ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ εκτίμησε τη Δευτέρα (20/03/2023) ότι η απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) να προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του Βλαντιμίρ Πούτιν, που θέλει να δικάσει για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία, θα έχει φρικτές συνέπειες για το διεθνές δίκαιο.
«Αποφάσισαν να δικάσουν τον πρόεδρο (…) πυρηνικής δύναμης, που δεν είναι κράτος μέλος του ΔΠΔ για τους ίδιους λόγους με τις ΗΠΑ και άλλες χώρες», τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ μέσω της πλατφόρμας Telegram.
«Οι συνέπειες για το διεθνές δίκαιο θα είναι τερατώδεις», έκρινε σχετικά με την απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) για ένταλμα σύλληψης του Βλαντιμίρ Πούτιν.























































