ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Ο Ράαντ Σάαντ της Χαμάς σκοτώθηκε στη Γάζα
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ εκτίμησε τη Δευτέρα (20/03/2023) ότι η απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) να προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του Βλαντιμίρ Πούτιν, που θέλει να δικάσει για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία, θα έχει φρικτές συνέπειες για το διεθνές δίκαιο.
«Αποφάσισαν να δικάσουν τον πρόεδρο (…) πυρηνικής δύναμης, που δεν είναι κράτος μέλος του ΔΠΔ για τους ίδιους λόγους με τις ΗΠΑ και άλλες χώρες», τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ μέσω της πλατφόρμας Telegram.
«Οι συνέπειες για το διεθνές δίκαιο θα είναι τερατώδεις», έκρινε σχετικά με την απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) για ένταλμα σύλληψης του Βλαντιμίρ Πούτιν.






















































