ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερντογάν: Το PKK είναι τρομοκρατική οργάνωση

Ερντογάν: Το PKK  είναι τρομοκρατική οργάνωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιστρέφοντας σήμερα από την Εσθονία δήλωσε ότι ενώ “οι κάτοικοι της ΝΑ Τουρκίας (Κουρδιστάν) είναι ευχαριστημένοι από τη διαδικασία ειρήνευσης όμως οι τρομοκράτες του ΡΚΚ, όσο και το παρακλάδι τους το κουρδικό κόμμα (HDP) δεν είναι καθόλου ευτυχείς γιατί χρησιμοποιούν το Κουρδικό ως διαπραγματευτικό ατού”.

Ακόμη και ο ίδιος ο Οτσαλάν είναι δυσαρεστημένος με αυτό, είπε ο Ερντογάν από το το προεδρικό αεροσκάφος (φωτο), που είναι ανώτερο κι αυτό το Air Force 1 του Προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Ερντογάν μάλιστα είπε ότι το PKK είναι υπεύθυνο για την δολοφονία των τριών στρατιωτικών στην κουρδική πόλη Γκεβέρ, όμως δεν είπε τίποτα για τις τρεις δολοφονίες μελών του PKK την προηγούμενη ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κύπρος: Τουρκικά μαχητικά και drones παρενοχλούν αεροσκάφη – Παρολίγο σύγκρουση με Boeing

Απάντηση της Αθήνας προς Άγκυρα: «Η ελληνική κυριαρχία δεν επιδέχεται αμφισβήτηση»

Παρολίγον σύγκρουση αεροπλάνου και τουρκικού drone στο FIR Λευκωσίας

Σάρεν Χάσκελ: «Η Συρία θα αποτελέσει υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ»

Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ – Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr