ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν
Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον ανέδειξε τον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσημη πρόσκληση στον βασιλιά Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας να επισκεφθεί το Ιράν απηύθυνε η Τεχεράνη. Αυτό δήλωσε τη Δευτέρα (17/4) εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών, αφού οι δύο περιφερειακοί αντίπαλοι συμφώνησαν να βάλουν τέλος σε χρόνια εχθρότητας έπειτα από μια συμφωνία που επιτεύχθηκε με κινεζική διαμεσολάβηση τον Μάρτιο.
Έπειτα από χρόνια κακών σχέσεων που πυροδότησαν συγκρούσεις δι’ αντιπροσώπων στη Μέση Ανατολή, όπου η Τεχεράνη και το Ριάντ υποστήριξαν αντίπαλες πλευρές από την Υεμένη μέχρι τη Συρία, το σιιτικό Ιράν και η σουνιτική Σαουδική Αραβία κατέληξαν σε συμφωνία για τον τερματισμό μιας επταετούς διπλωματικής ρήξης.
«Ο Ιρανός πρόεδρος (Εμπραχίμ Ραΐσι) απέστειλε πρόσκληση στον Σαουδάραβα βασιλιά σε ανταπόδοση πρόσκλησης από το Ριάντ για εκείνον», δήλωσε ο Νάσερ Καναανί σε συνέντευξη Τύπου που αναμεταδόθηκε τηλεοπτικά.
Τεχνικές αντιπροσωπείες από τις δύο χώρες ετοιμάζουν την επίσημη επαναλειτουργία των αποστολών τους και η Τεχεράνη δήλωσε πως οι αποστολές θα ξεκινήσουν και πάλι τις δραστηριότητές τους μέχρι τις 9 Μαΐου, όπως μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν, Tasnim.























































