ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε Γυμνάσιο της Κωνσταντινούπολης ψήφισε το πρωί της Κυριακής, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις πιο κρίσιμες εκλογές στην Τουρκία των τελευταίων δεκαετιών.
Ο Τούρκος πρόεδρος, μαζί με την σύζυγό του, Εμινέ, περίμεναν υπονομευτικά τη σειρά τους έξω από το εκλογικό τμήμα ενώ οι κάμερες τους καταγράφουν.
Σε μια… αυθόρμητη πράξη αγάπης, ο φιλόστοργος Τούρκος πρόεδρος συνομίλησε με παιδάκια και τους μοίρασε τουρκικές λίρες.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, αφότου ψήφισε, ευχαρίστησε τα μέλη του εκλογικού κέντρου για τη διαδικασία και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
«Ένα επικερδές μέλλον» για τη χώρα και την δημοκρατία της ευχήθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος, μιλώντας ωστόσο κάπως αργά και υποτονικά.
«Είναι σημαντικό όλοι οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν απρόσκοπτα μέχρι στις 17.00 για να δείξουν την δύναμη της τουρκικής δημοκρατίας», είπε ο Ερντογάν χωρίς να διατυπώσει πρόβλεψη για την νίκη του.






















































