ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πόλεμος: Οι Τούρκοι πάνε να πνίξουν στο αίμα τους Κούρδους (βίντεο)

Πόλεμος: Οι Τούρκοι πάνε να πνίξουν στο αίμα τους Κούρδους (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεκάδες τεθωρακισμένα του τουρκικού στρατού από την Νίσιβη και το Ντιγιάρμπακιρ είναι καθ΄οδόν αυτή την ώρα προς την πόλη Τσίζρε προκειμένου να πνίξουν στο αίμα την εξέγερση των Κούρδων κατοίκων όπου το Σάββατο ανακήρυξαν αυτόνομη την περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες από τα έκτακτα τηλεγραφήματα του τουρκικού τύπου, οι Κούρδοι έχουν κλείσει την πόλη και έχουν στήσει οδοφράγματα στις εισόδους της πόλης.

Οι Κούρδοι κάτοικοι της πόλης Τσίζρε κήρυξαν αυτονομία σε μια μεγαλειώδη τελετή που ήταν πρωτοβουλία του Πατριωτικού Επαναστατικού Κινήματος Νεολαίας YDG-H, που είναι συνεργαζόμενο με το PKK.

Οι φωτογραφίες που είναι από το τουρκικό κανάλι Atv και το βίντεο από το πρακτορείο ειδήσεων Dogan δείχνει ξεκάθαρα ότι οι Τούρκοι πάνε για πόλεμο με τους Κούρδους που ζούνε στην Τουρκία.

tsizre 3

tsizre 4

tsizre 5

cizre

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν – Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο… χέρι

Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα – Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία

«Χρυσάφι» το ελαιόλαδο – Οι τιμές στα ύψη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr