ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιεβγκένι Πριγκόζιν, Ιδιωτικός Στρατός Βάγκνερ, Λευκορωσία, Μισθοφόροι, Μόσχα, Ρωσία, Τσετσενία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις χιλιάδες επίλεκτοι Τσετσένοι είχαν λάβει θέσεις στη Μόσχα από νωρίς το Σάββατο 25/6 το πρωί για να υπερασπιστούν τη ρωσική πρωτεύουσα από τους στασιαστές μισθοφόρους της εταιρείας Βάγκνερ, κατά το τσετσενικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Γκρόζνι.
«Οι μαχητές βρίσκονται στις θέσεις τους στη Μόσχα από νωρίς [χθες] το πρωί και είναι έτοιμοι να εκτελέσουν οποιαδήποτε διαταγή» του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ανέφερε η πηγή αυτή μέσω της πλατφόρμας Telegram.
Το απόγευμα ο επικεφαλής της Βάγκνερ, ο επιχειρηματίας Γεβγκένι Πριγκόζιν, δέχθηκε να τερματίσει την ανταρσία και να διατάξει να σταματήσουν οι μαχητές του που κινούνταν προς την Μόσχα με διακηρυγμένο στόχο να απομακρύνουν από τη θέση της τη ρωσική στρατιωτική ηγεσία, κατόπιν συμφωνίας για τη σύναψη της οποίας μεσολάβησε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας.























































