ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Εφημερίδα Financial Times, Κίνα, Πυρηνικά Όπλα, Ρωσία, Σι Τζινπίνγκ,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Σι Τζινπίνγκ προειδοποίησε καταπρόσωπο τον Βλαντίμιρ Πούτιν να μην κάνει χρήση πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία, σύμφωνα δημοσίευμα των Financial Times που επικαλείται πληροφορίες δυτικών και κινέζων αξιωματούχων.
Η προειδοποίηση διατυπώθηκε κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Κίνας στην Μόσχα τον Μάρτιο και έκτοτε Κινέζοι αξιωματούχοι διεκδικούν σε ιδιωτικές συνομιλίες τα εύσημα για το γεγονός ότι το Πεκίνο έπεισε τον Ρώσο πρόεδρο να απόσχει από τις κεκαλυμμένες απειλές για την χρήση πυρηνικών όπλων στον πόλεμο στην Ουκρανία.
«Είναι μία σημαντική τοποθέτηση της Κίνας απέναντι στην απειλή για χρήση πυρηνικών από τον παρανοϊκό Ρώσο τρομοκράτη», έγραψε στο Telegram ο Αντριι Γερμάκ, ο προσωπάρχης του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι σχολιάζοντας το δημοσίευμα των Financial Times.























































