ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Νινευή, Τζιχαντιστές,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ιρακινή Υπηρεσία Πληροφοριών ανακοίνωσε ότι 12 μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση ασφαλείας στην επαρχία της Νινευή στο βορειοδυτικό Ιράκ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιρακινής Υπηρεσίας Πληροφοριών την Κυριακή 16 Ιουλίου, οι συλληφθέντες μισθοφόροι συμμετείχαν σε ενέργειες κατά του άμαχου πληθυσμού και των δυνάμεων ασφαλείας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκε επίσης μεγάλος αριθμός όπλων, προστίθεται στην ανακοίνωση.























































