ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Βλαντιμίρ Ρογκόβ, ένας ρωσόφωνος Ουκρανός που τέθηκε επικεφαλής του κατεχόμενου τμήματος της περιοχής Ζαπορίζια από τους Ρώσους κατακτητές, επιβεβαίωσε τον θάνατο του τρομοκράτη Πριγκόζιν ύστερα από συνομιλία του με ηγέτες του μισθοφορικού στρατού «Βάγκνερ».
Έγραψε, στο Telegram, ότι κατά την επικοινωνία με αρχηγούς της «Βάγκνερ« επιβεβαίωσαν την εξάλειψη των Πριγκόζιν και Ούτκιν.
Ο Ντμίτρο Ούτκιν ήταν το δεξί χέρι του αφεντικού της «Βάγκνερ», Γιεβγκένι Πριγκόζιν, και συνιδρυτής του μισθοφορικού στρατού.
Ο Γιεβγκένι Πριγκόζιν, το αφεντικό του ρωσικού μισθοφορικού στρατού «Βάγκνερ», σκοτώθηκε όταν συνετρίβη στη Ρωσία το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε.
Νεκροί είναι ακόμα εννέα επιβαίνοντες, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.
Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στην περιοχή Τβερ της Μόσχας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δέκα επιβαίνοντες, ανακοίνωσαν την Τετάρτη οι ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Σύμφωνα με ρωσικά Μέσα, ο αρχηγός της «Βάγκνερ», Γιεβγκένι Πριγκόζιν είναι νεκρός αφού επέβαινε στο αεροπλάνο, που λέγεται ότι ήταν δικό του.
Το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι «Russia 24» επιβεβαίωσε τον θάνατο του Πριγκόζιν.
Αυτή είναι η πρώτη επιβεβαίωση του θανάτου του Πριγκόζιν από τη ρωσική κρατική τηλεόραση.
























































