ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας 20χρονης τουρίστριας από τη Βρετανία ότι την βίασαν πέντε άνδρες στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στην Αγία Νάπα της Κύπρου.
Η νεαρή βρίσκεται στην Κύπρο για διακοπές και την Κυριακή κατήγγειλε τον βιασμό της στις Αρχές, δίνοντας περιγραφή των υπόπτων.
Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ισραηλινών, δύο 20χρονων και τριών 19χρονων, οι οποίοι, σύμφωνα με το philenews.com, τέθηκαν υπό κράτηση.
Εντός της ημέρας τόσο η κοπέλα όσο και οι πέντε συλληφθέντες θα εξεταστούν από ιατροδικαστή.
Η υπόθεση θυμίζει την καταγγελία της 19χρονης Βρετανίδας το 2019 για ομαδικό βιασμό και πάλι στην Αγία Νάπα, ότι έπεσε θύμα βιασμού από 12 Ισραηλινούς.
Η υπόθεση απασχόλησε έντονα τα διεθνή ΜΜΕ, όταν τον Ιανουάριο του 2020 η Βρετανίδα είχε καταδικαστεί σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή για ψευδή καταγγελία.
Έπειτα από έφεση που κατέθεσαν οι δικηγόροι της, το Ανώτατο Δικαστήριο αθώωσε τον Ιανουάριο του 2022 τη νεαρή, η οποία είχε υποστηρίξει πως ανακάλεσε την καταγγελία της «κατόπιν πίεσης και υπό τις υποδείξεις της κυπριακής Αστυνομίας».






















































