ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Γαλλία, Δημοκρατία του Αρτσάχ, Εμανουέλ Μακρόν, Ναγκόρνο Καραμπάχ, Νικόλ Πασινιάν,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν καταδίκασε την Τρίτη 19/9 «με τον πλέον έντονο τρόπο τη χρήση βίας από το Αζερμπαϊτζάν» στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και κάλεσε το Μπακού να «σταματήσει αμέσως την επίθεση», δήλωσε η γαλλική προεδρία σε ανακοίνωση.
Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον πρωθυπουργό της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν, ο αρχηγός του γαλλικού κράτους προέτρεψε επίσης στην «άμεση επανάληψη των συνομιλιών για την εξεύρεση λύσης στην ανθρωπιστική κρίση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, την επίτευξη δίκαιης και βιώσιμης ειρήνης μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν και την εγγύηση των δικαιωμάτων και της ασφάλειας των κατοίκων του Ναγκόρνο Καραμπάχ, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί και το διεθνές δίκαιο».























































