Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ελίζα Σπυροπάλη, υπουργός στην Αλβανία ελληνικής καταγωγής, κατά Μπελέρη – Ίδια γραμμή με τους εθνοϊσλαμιστές Τσάμηδες

Η Ελίζα Σπυροπάλη, υπουργός στην Αλβανία ελληνικής καταγωγής, κατά Μπελέρη – Ίδια γραμμή με τους εθνοϊσλαμιστές Τσάμηδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ελληνικής καταγωγής (αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και «ελληνικής συνείδησης») υπουργός Επικρατείας στην Αλβανία, αρμόδια για τις σχέσεις της κυβέρνησης με τη Βουλή, Ελίζα Σπυροπάλη (Elisa Spiropali), δήλωσε το Σάββατο 23/9 στον τηλεοπτικό σταθμό news 24 ότι «η υπόθεση Μπελέρη, είναι στημένη», προσθέτοντας ότι «οι ελληνοαλβανικές σχέσεις είναι άριστες και η υπόθεση ανήκει στη Δικαιοσύνη.

»Η απαρχή της υπόθεσης αυτής βρίσκεται στην απόφαση των Μπερίσα-Μέτα να κατέβουν στη Χειμάρρα με υποψήφιο Δήμαρχο το Μπελέρη, μολονότι γνώριζαν το παρελθόν του».

Είναι τραγικό, αλλά δεν θα τους μάθουμε τώρα τους γενίτσαρους, εξάλλου κι ο Έντι Ράμα Έλληνας εξωμότης είναι, είναι τραγικό λοιπόν η κα. Σπυροπάλη να «θεωρεί» μία δίωξη εθνική, όπως του Μπελέρη, ως έναν κομματικό καβγά.

Για όσους έχουν αμφιβολία για την ελληνικότητα του επωνύμου «Σπυροπάλη» ας το αναζητήσουν στη Google. Ντροπή σου Ελίζα, που αν και ελληνικής γενιάς, συντάχθηκες με τους απολίτιστους κλεφτοκοτάδες και τους ληστές της Βαλκανικής.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι την ίδια θέση με την «σοσιαλίστρια» Σπυροπάλη έχει και ο ακροδεξιός εθνοϊσλαμιστής Σπετίμ Ιντρίζι των Αλβανοτσάμηδων συνεργατών των ναζί.

Μιλώντας ο Ιντρίζι στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, επανέλαβε ότι στηρίζει τις θέσεις του Έντι Ράμα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πρόσθεσε ότι, σε περίπτωση που οι Μπερίσα-Μέτα συνεχίσουν να στηρίζουν τον Μπελέρη, τότε το κόμμα του θα κατέβει μόνο του στις βουλευτικές εκλογές του 2025.

Τέλος, εξέφρασε τη λύπη του για τις δηλώσεις του Αλβανού Προέδρου της Δημοκρατίας, Bajram Begaj, ο οποίος ερωτηθείς εάν θα επισκεφθεί το «Μνημείο αφιερωμένο στα θύματα της γενοκτονίας σε βάρος των Τσάμηδων», άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα το πράξει, λέγοντας ότι μόλις ο Πρόεδρος επιστρέψει στα Τίρανα, θα ζητήσει να τον συναντήσει και να ζητήσει διευκρινίσεις.

Δεν υπήρξε καμία «γενοκτονία» Τσάμηδων από Έλληνες. Οι Τσάμηδες διέφυγαν από την Ελλάδα στην Αλβανία επειδή ήταν συνεργάτες των ναζί. Διαβάστε ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελληνοαμερικανοί βουλευτές ζητούν να εμποδιστεί ένας ισλαμιστικός στολίσκος με προορισμό τη Γάζα

Διαιτητής της Euroleague έκλεψε κολόνια από αεροδρόμιο

Ο Γεραπετρίτης αδειάζει ξανά την Μπακογιάννη για το Κόσοβο

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ψηφοθήρας με τον Μπελέρη και η Ντόρα βάζει το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Θεόδωρος Γκότσης: Η Κύπρος «δεν αναγνωρίζει την μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία» του Κοσόβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr