Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαλαβάνη: Επιβεβαιώνεται το σκάνδαλο της εκποίησης του Ελληνικού

Βαλαβάνη: Επιβεβαιώνεται το σκάνδαλο της εκποίησης του Ελληνικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Επιβεβαιώνεται από το ΤΕΕ η σκανδαλώδης εκποίηση του Ελληνικού στη Lamda Development» τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη.

«Η αποκαλυπτική μελέτη του ΤΕΕ, για την επενδυτική αξία της περιοχής του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού και της ακτής του Αγίου Κοσμά, επιβεβαιώνει την από 27.3.2013 καταγγελία μου για την «βελτιωμένη» οικονομική προσφορά της Lamda Development για το Ελληνικό, από τα 70 στα 130 ευρώ ανά τ.μ. Είχα τότε τονίσει ότι η συμφωνία για το μεγαλύτερο και καλύτερο οικόπεδο της Ευρώπης, είναι ο πιο βαρύς κρίκος στην αλυσίδα της σκανδαλώδους εκποίησης της δημόσιας περιουσίας” υπογραμμίζει η βουλευτής.

Σύμφωνα με το ΤΕΕ, που είναι ακόμα ο επίσημος Τεχνικός Σύμβουλος του Κράτους και έκανε σχετική Οικονομοτεχνική Μελέτη Εκτίμησης της Επενδυτικής Αξίας του συγκεκριμένου ακινήτου, επιβεβαίωσε ότι η τιμή πώλησης – εκποίησης του Ελληνικού είναι υποτιμημένη κατά 222% αφού πωλείται με 92€/τ.μ. έναντι 492€/τ.μ που είναι η πραγματική τιμή.

“Αποτελεί βαθειά πεποίθηση μου, ότι η αντιμετώπιση και των πιο σύνθετων κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων είναι υπόθεση των αγώνων του λαού και της ψήφου των πολιτών. Καμία επιχείρηση «καθαρά χέρια» δεν πρόκειται να οδηγήσει στην «κάθαρση» χωρίς τα παραπάνω. Αναρωτιέμαι όμως, όταν ένα σκάνδαλο έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις, μήπως ήρθε η ώρα του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ασχοληθεί μ’ αυτό; Περιμένουμε…» τονίζει στην ανακοίνωσή της η Νάντια Βαλαβάνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr