ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισμαήλ Χανίγιε, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ηγέτης της Χαμάς, ο γνωστός φιλότουρκος Ισμαΐλ Χανίγιε, δήλωσε σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ότι οι Παλαιστίνιοι δεν σκοπεύουν να εγκαταλείψουν την Γάζα ή τη Δυτική Όχθη για να μεταναστεύσουν στην Αίγυπτο.
«Η απόφασή μας είναι να παραμείνουμε στην γη μας», δήλωσε ο Χανίγιε.
Η Αίγυπτος που συνορεύει με την Λωρίδα της Γάζας ανησυχεί για το ενδεχόμενο συρροής προσφύγων στο έδαφός της που κινούνται προς νότον έπειτα από τα ισραηλινά τελεσίγραφα για την εκκένωση του βόρειου τομέα του παλαιστινιακού θύλακα.
Όπως και άλλες αραβικές χώρες, η Αίγυπτος έχει καλέσει τους Παλαιστίνιους να παραμείνουν στα εδάφη τους και δηλώνει ότι καταβάλλει προσπάθειες για να διασφαλίσει την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Γάζα.
Να σημειωθεί ότι ο Ισμαήλ Χανίγιε, που δεν εγκαταλείπει τη γη του, δεν ζει στη Γάζα. Όπως και η υπόλοιπη ηγεσία της Χαμάς βρίσκεται μεταξύ Κατάρ και Τουρκίας όπου ζει σαν… πασάς με εκατομμύρια δολάρια για να ικανοποιεί τα κέφια του.























































