Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γαλλία: Πρωτιά της Λεπέν στις Ευρωεκλογές δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Γαλλία: Πρωτιά της Λεπέν στις Ευρωεκλογές δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρωτιά του ακροδεξιού Εθνικού Συναγερμού και της Μαρίν Λεπέν στις Ευρωεκλογές προβλέπουν δύο δημοσκοπήσεις στη Γαλλία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ifop Fiducial, το RN συγκεντρώνει το 30% των προθέσεων ψήφου, ενώ ακολουθεί η λίστα της προεδρικής πλειοψηφίας του Εμανουέλ Μακρόν (Renaissance) που συγκεντρώνει το 18% των προθέσεων ψήφου.

Μια δεύτερη δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε από την Ipsos και τη Sopra Steria, δείχνει ότι το RN θα μπορούσε να συγκεντρώσει το 28% των ψήφων, μπροστά από τη λίστα του Renaissance που συγκεντρώνει το 20% των προθέσεων ψήφου.

Την τρίτη θέση εμφανίζεται να καταλαμβάνει, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το γαλλικό Σοσιαλιστικό κόμμα που κινείται περί το 10% και την τέταρτη θέση το κεντροδεξιό Ρεπουμπλικανικό κόμμα το οποίο κινείται περί το 8%.

Υπενθυμίζεται ότι στις ευρωεκλογές του 2019 το κόμμα της Μαρίν Λεπέν είχε έρθει στην πρώτη θέση με 23,3% των ψήφων, ενώ το κόμμα της προεδρικής πλειοψηφίας είχε λάβει 22,4%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω… Τραμπ

Για τους Ρώσους η Ορθοδοξία ΔΕΝ είναι η πρώτη τους ταυτότητα – Σε «κενό» ο Ρωσικός Κόσμος

Χωρίς προϋπολογισμό και πάλι η Γαλλία – Πολωμένο το πολιτικό σκηνικό

Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr